LAATSTE WEDSTRIJD SEIZOEN 2010

De 7de wedstrijd van seizoen 2010 vond plaats in Berghem. Voor ons lekker dichtbij in vergelijking met andere wedstrijden. Op zaterdagochtend kwamen we aan en de tenten van Montfoort Motorsports stonden op ons privépaddock achter de pitsstraat al klaar. Dat was ook deze keer weer perfect geregeld door o.a. Ronald.

Vanaf 12.15 uur konden we ieder uur een kwartier trainen. Eerst de kart volledig op nat afgesteld. Op 1 na heb ik alle sessies gereden en was lekker opbouwend bezig. De laatste sessie heb ik in overleg met coach Heidi op slicks gereden op een half natte baan. Dit omdat het morgen tijdens de race ook voor kan komen met wisselvallig weer. Ik heb met mijn ervaring uit de cadetklasse (zij rijden altijd op slicks!) mijn kart op de baan weten te houden. Het was wel zoeken naar grip, wel leuk om te driften! Een nuttige trainingsdag.

Daarna was de technische keuring. Deze verliep ondanks de strenge keurmeester zonder problemen. Er was nog wel wat poetswerk te doen, want de kart moet er morgen weer netjes bijstaan, omdat er mensen speciaal voor mij komen kijken.

Zondagmorgen regende het nog steeds , dus was de afstelling die we zaterdag gevonden hadden goed. Dat was dus een makkie voor mijn monteur en kon ik er tegenaan! De vrije training heb ik behouden gereden want de baan was erg nat. De kwalificatie ging minder ik werd 12e. In race 1 lekker geknokt met Alex, 1 plek verloren, 13e dus.

Inmiddels was opa en ook fam. Prins bestaande uit ome Arie, tante Tiny en Kim komen kijken. Het was gestopt met regenen , de laatste race van het seizoen 2010 was dus droog. De kart op droog afgesteld en richting de pitstraat, ik was super gemotiveerd. Mijn start was goed, in de eerste bocht gebeurde er van alles. Ik kwam er goed doorheen en had al 5 plaatsen te pakken. Reed naar Nigel toe en heb de rest van de manche geprobeerd hem in te halen, wat net niet lukte. Ik heb mijn publiek een spannende race laten zien en eindigde als 10e.

Zo heb ik seizoen 2010 met een mooie race kunnen afsluiten.

Ik wil mijn coach HEIDI heel erg bedanken voor de begeleiding en het team van Montfoort Motorsports voor de geweldige ondersteuning en gezelligheid! Ik hoop dat we in 2011 weer zo’n mooi seizoen gaan beleven.

De wintercup 2010/2011 gaan wij niet rijden, mede door de herinnering aan de bizarre wintercup van vorig jaar. Voor deze winter zijn we van plan zoveel mogelijk te gaan trainen, om in seizoen 2011 mee te doen voor het podium.

Ook gaan we op zoek naar meer sponsoring om volgend seizoen met het beste materiaal te rijden. Als er nieuws te melden is, zal ik het op mijn site zetten. Dus ik hoop dat jullie deze met regelmaat blijven bezoeken .

Groetjes KIRSTIN

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.