Een nieuwe stap!!!

Na de eerste 2 wedstrijden in de Cadet klasse te hebben gereden in het seizoen 2010 (die voor mij nogal teleurstellend zijn verlopen door pech en tegenvallende resultaten) is er besloten, in overleg met de coaches van het team van Montfoort Motorsports , dat het vermoedelijk een goede stap zou zijn om een klasse hoger te gaan rijden.

Ook omdat ik te groot en te zwaar wordt om met de Cadet goed te kunnen presteren. Dit betekent dat ik dit weekend op het kartcircuit van Spa/Francorchamps in een World Formula mag gaan rijden. Deze is niet aleen groter, maar heeft ook meer vermogen (ca. 14pk).

Ik heb een paar weken geleden voor het eerst in een World Formula getraind om het te proberen en dat was echt genieten. Het is wel wennen, want het is veel zwaarder. Ik had daarna dan ook best wel spierpijn, maar dit is wel een nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb.

Ronald Montfoort heeft de kart helemaal voor mij opgebouwd. We hebben ook veel World Formula rijders in het team, dus als ik vragen heb is er hulp genoeg. Heidi zal me ook nu weer coachen, dus we gaan er weer voor!!!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.