Regen bij laatste wedstrijd wintercup 2010

Na alle sneeuw die roet in het eten gooide, nu dan toch de laatste wedstrijd voor de wintercup.

Een wedstrijd met heeeeel veeeeel regen. Gelukkig had iedereen daar last (of gemak) van. Alleen van een lekke band had ik alleen last. Tijdens de eerste manche bleek mijn rechter achterband lek te zijn. Hierdoor werd ik dus in deze manche vierde.

De volgende manche ging ik weer op weg met een hele achterband. Dat rijdt wel een stuk beter. Ik kon de rest alleen niet zo bijbenen en werd weer vierde.

Dan de laatste manche van de laatste wintercup. Het was moelijk om in de buurt te blijven van de andere rijders in de Cadetklasse. Al snel werd duidelijk dat ik weer als vierde in deze manche zal eindigen.

De eindstand van de Wintercup is als volgt:

  1. Bard Verkroost
  2. Quirijn Verbeek
  3. Tim Willemse
  4. Kirstin Heikoop

Het was dit keer met recht een wintercup. Het heeft allemaal niet meegezeten met het weer. Twee van de drie wedstrijden moesten verplaatst worden door de vele sneeuw die gevallen was. Door de harde wind en de hevige regen bij de laatste wedstrijd was het opruimen van de tent niet echt leuk.

Ondanks dit zien we al weer uit naar de eerste wedstrijd van NK 4-takt Sprint 2010. Deze zal op 21 maart plaatsvinden in Berghem. Nu maar hopen dat er geen sneeuw, wind en regen is.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.